Kunstfruit schaal 30cm Ø

Deze fruitmand de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Kunstfruit schaal 30cm Ø

€ 59,95
Aantal fruitmanden:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal (incl. BTW) € 59,95

Kunstfruit schaal 30cm Ø bestellen

Omschrijving Kunstfruit schaal 30cm Ø:
Altijd een goedgevulde kleurige fruitschaal?  On kunstfruit is haast niet van echt te onderscheiden. 
We hebben er verschillende arrangementen meegemaakt, maar dit arrangement is puur fruit op een glazen bord van circa 30 cm doorsnede. Het kunstfruit is vastgelijmd op het bord, zodat het er niet vanaf valt.
Vrolijk je keuken, werkplek of kantoor op, zo blijft je zin houden in een gezonde snack. Deze schaal is helaas niet eetbaar.

Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

Een fruitmand versturen door heel Nederland.
Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitmand zitten ze vol met verse fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruitmand wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitmand bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.