Pluk fruitschaal op een houten blad

Deze fruitmand de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Pluk fruitschaal op een houten blad

€ 27,95
Aantal fruitmanden:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal (incl. BTW) € 27,95

Pluk fruitschaal op een houten blad bestellen

Omschrijving Pluk fruitschaal op een houten blad:
Een aanwinst als decoratie stuk in huis of als fruitschaal in de keuken. Deze houten decoratieschaal in hartvorm met nerven erin. Het is opgemaakt met verse verschillende fruitsoorten.
Deze fruitschaal is uitstekend geschikt om iemand beterschap te wensen. Een duurzame fruitschaal die nog te gebruiken is als men van het heerlijke fruit heeft genoten.
De inhoud van deze decoratieschaal :
1 appel
1 grapefruit
1 sinaasappel
1 manderijn
1 citroen
1 snackpaprika
1 banaan
1 tomaat
1 tros druiven
2 walnoten
5 aardbeien
Het advies is om na ontvangst het zachte fruit zoals onder andere de aardbeien en de druiven in de koelkast te bewaren. De tomaat behoudt buiten de koelkast beter zijn smaak.
     
 
Afhankelijk van de voorraad kan de inhoud iets wijzigen van foto. Indien een fruitsoort niet aanwezig is, wordt dit vervangen door een ander fruitsoort. De opmaak wordt zo gelijk mogelijk toegepast maar kan iets afwijken.

Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

Een fruitmand versturen door heel Nederland.
Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitmand zitten ze vol met verse fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruitmand wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitmand bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.