Champagne fruitmand de luxe

Deze fruitmand de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Champagne fruitmand de luxe

€ 89,95
Aantal fruitmanden:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal (incl. BTW) € 89,95

Champagne fruitmand de luxe bestellen

Omschrijving Champagne fruitmand de luxe:
Iets te vieren?  Dat gaat zeker lukken met deze prachtige luxe Champagne fruitmand met Joseph Perrier champagne erin verwerkt.  Het geheel is opgemaakt in een stevige vierkante rieten mand.
De vierkante fruitmand is 30 cm in het vierkant en heeft een hoogte van ca. 7cm
Combineer deze mooie mand eens met een boeket bloemen. Tijdens het bestelproces is het mogelijkheid om uw eigen cadeau samen te stellen. Alle producten worden in een luxe geschenkdoos samen als één cadeau bezorgd op de gewenste bezorgdag.
De inhoud van deze mand:
1 fles Joseph Perrier Champagne
1 Mango
2 Rode appels
1 Groene appel
1 Grapefruit
1 Sinaasappel
1 Mandarijn
1 Kiwi
1 Peer
1 Tros druiven
1 Trostomaatjes
6 Walnoten
7 Aardbeien
4 Praliné bonbons in gouden staaf vorm
     
Afhankelijk van de voorraad kan de inhoud iets wijzigen van foto. Indien een fruitsoort niet aanwezig is, wordt dit vervangen door een andere fruitsoort.

Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

Een fruitmand versturen door heel Nederland.
Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitmand zitten ze vol met verse fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruitmand wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitmand bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.