Fruitmand in luxe ronde stalen mand

Deze fruitmand de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Fruitmand in luxe ronde stalen mand

€ 34,95
Aantal fruitmanden:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal (incl. BTW) € 34,95

Fruitmand in luxe ronde stalen mand bestellen

Omschrijving Fruitmand in luxe ronde stalen mand:
Deze ronde metalen fruitmand hebben wij lekker gevuld met alleen veel vers fruit. De mooie metalen mand met een diameter van 25 cm en een hoogte van 10 cm verdient absoluut een plekje in de keuken.
Bij ons worden de fruitmanden niet opgevuld met vulsel maar wel met vers fruit. Een volledig gevulde fruitmand voor de ontvanger.
Fruitmand in luxe stalen mand bevat:
1 groene appel
1 rode appel
2 peren
1 kiwi
2 grapefruit
2 mandarijnen
1 banaan
2 tomaten
2 snack komkommer
1 tros groene druiven
3 dadels
     
Afhankelijk van de voorraad kan de inhoud iets wijzigen van foto. Indien een fruitsoort niet aanwezig is, wordt dit vervangen door een andere fruitsoort.

Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

Een fruitmand versturen door heel Nederland.
Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitmand zitten ze vol met verse fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruitmand wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitmand bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.