Fruitmand drop in luxe ijzeren schaal

Deze fruitmand de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Fruitmand drop in luxe ijzeren schaal

€ 37,95
Aantal fruitmanden:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal (incl. BTW) € 37,95

Fruitmand drop in luxe ijzeren schaal bestellen

Omschrijving Fruitmand drop in luxe ijzeren schaal:
Deze prachtige luxe ronde stevige metalen fruitmand hebben wij bordevol lekker gevuld met vers fruit en een
koker met 200 gram drop voor de zere keel.
De ontvanger, ontvangt dus niet alleen lekker vers fruit, maar ook een mooie fruitschaal die men gewoon kan hergebruiken als toekomstige fruitmand in de keuken.
De diameter van deze schaal is ca. 25 cm. De schaal is 13 cm hoog.
De inhoud van deze fruitschaal :
1 koker met drop,
1 groene appel,
2 peren,
2 kiwi,
1 grapefruit,
2 sinaasappel,
1 mandarijn,
1 banaan,
1 mango,
1 tomaat,
1 tros druiven,
1 snackkomkommer
2 dadels.
 
Combineer deze mooie mand eens met een boeket bloemen of een pot met honing als de dropjes niet voldoende zijn om de keel te verzachten. Tijdens het bestelproces is het mogelijkheid om uw eigen cadeau samen te stellen. Alle producten worden in een luxe geschenkdoos samen als één cadeau bezorgd op de gewenste bezorgdag.
Afhankelijk van de voorraad kan de inhoud iets wijzigen van foto. Indien een fruitsoort niet aanwezig is, wordt dit vervangen door een andere fruitsoort. De opmaak kan iets anders zijn, als op foto maar wel zo gelijk mogelijk.

Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

Een fruitmand versturen door heel Nederland.
Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitmand zitten ze vol met verse fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruitmand wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitmand bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.