Fruitmand beterschap

Deze fruitmand de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Fruitmand beterschap

€ 32,95
Aantal fruitmanden:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal (incl. BTW) € 32,95

Fruitmand beterschap bestellen

Omschrijving Fruitmand beterschap:
Deze vierkante zwarte metalen fruitmand is lekker gevuld met mooi vers fruit en een beterschapsblikje. Dit blikje is gevuld met  dropkrijtjes voor de zere keel. De ontvanger ontvangt dus niet alleen lekker vers fruit, maar ook een mooie zwarte stalen fruitmand die men kan hergebruiken voor in huis met fruit of andere producten in te plaatsen.
De diameter van deze schaal is : (nog invullen)
De inhoud van deze fruitschaal :
1 beterschapsblikje met dropkrijtjes,
1 groene appel
2 rode appels
1 banaan
1 kiwi
1 sinasappel
1 grapefruit
1 tomaat
1 citroen
1 gele snackpaprika
1 oranje snackpaprika
5 aardbeien
     
Combineer deze mooie mand eens met een boeket bloemen of een leuke beterschap heliumballon.
Tijdens het bestelproces is het mogelijkheid om uw eigen cadeau samen te stellen. Alle producten worden in een luxe geschenkdoos samen als één cadeau bezorgd op de gewenste bezorgdag.
Afhankelijk van de voorraad kan de inhoud iets wijzigen van foto. Indien een fruitsoort niet aanwezig is, wordt dit vervangen door een andere fruitsoort.
De opmaak kan mogelijk iets anders zijn dan op de foto.

Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

Een fruitmand versturen door heel Nederland.
Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitmand zitten ze vol met verse fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruitmand wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitmand bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.