Fruitmand paracetamol + zakje honing snoepjes

Deze fruitmand de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Fruitmand paracetamol + zakje honing snoepjes

€ 37,95
Aantal fruitmanden:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal (incl. BTW) € 37,95

Fruitmand paracetamol + zakje honing snoepjes bestellen

Omschrijving Fruitmand paracetamol + zakje honing snoepjes:
Deze ronde metalen fruitmand hebben wij lekker gevuld met mooi fruit en een zakje honingsnoepjes.
Voor de verdere pijn een doosje paracetamol. De ontvanger ontvangt dus niet alleen lekker vers fruit, maar ook een mooie fruitmand die absoluut een plekje in de keuken verdient en zal met deze ingrediënten hopelijk snel weer beter worden.
De diameter van deze schaal is : 25 cm. De schaal is 10 cm hoog.
De inhoud van deze fruitschaal :
1 doosje paracetamol
1 zakje honingsnoepjes
1 groene appel
1 rode appel
2 peren
1 kiwi
1 grapefruit
1 sinaasappel,
2 mandarijnen
1 banaan
1 citroen
2 tomaten
3 snack paprika’s
5 walnoten
Combineer deze mooie fruitmand paracethemol eens met een boeket bloemen of een leuke heliumballon. Tijdens het bestelproces is het mogelijkheid om uw eigen cadeau samen te stellen. Alle producten worden in een luxe geschenkdoos samen als één cadeau bezorgd op de gewenste bezorgdag.
Afhankelijk van de voorraad kan de inhoud iets wijzigen van foto. Indien een fruitsoort niet aanwezig is, wordt dit vervangen door een andere fruitsoort.

Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

Een fruitmand versturen door heel Nederland.
Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitmand zitten ze vol met verse fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruitmand wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitmand bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.