Bord met fruit l beterschap knuffel l bloemetjes chocolade

Deze fruitmand de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Bord met fruit l beterschap knuffel l bloemetjes chocolade

€ 34,95
Aantal fruitmanden:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal (incl. BTW) € 34,95

Bord met fruit l beterschap knuffel l bloemetjes chocolade bestellen

Omschrijving Bord met fruit l beterschap knuffel l bloemetjes chocolade:
Deze liefdes fruitschaal is exclusief verkrijgbaar bij BoeketCadeau.nl
Op een mooi rond dienblad is een lief knuffeltje van 20 cm verwerkt met t-shirt I love you. Het knuffeltjes kan ook met een roze t-shirt worden geleverd.  Uiteraard ontbreekt een verse rode roos niet. Het rode doosje van 140 gram chocolade is gevuld met 9 stuks hartjes chocolade.
Dit dienblad is met het volgende fruit gevuld:
I love you knuffeltje (rood of roze t-shirt)
1 doosje hartjes chocolade a 140 gram
1 mango
3 rode appels
1 peer
7 losse druiven
9 aardbeien
1 verse rode roos op water.
     
Combineren met een ander cadeau van onze website zoals een fles prosecco of champagne geen probleem. Voeg dit liefdescadeau toe aan uw winkelwagen en winkel verder in onze webshop. Wij verzorgen dat uw complete bestelling in één cadeau wordt bezorgd op de gewenste bezorgdag. Fruit en wijn met een cadeau bezorgen is mogelijk 7 dagen per week.
Afhankelijk van de voorraad kan de inhoud iets wijzigen van foto. Indien een fruitsoort niet aanwezig is, wordt dit vervangen door een andere fruitsoort.

Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

Een fruitmand versturen door heel Nederland.
Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitmand zitten ze vol met verse fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruitmand wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitmand bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.