Fruitmand sappen en borrelmix

Deze fruitmand de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Fruitmand sappen en borrelmix

€ 39,95
Aantal fruitmanden:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal (incl. BTW) € 39,95

Fruitmand sappen en borrelmix bestellen

Omschrijving Fruitmand sappen en borrelmix:
Deze mooie ronde fruitmand is gevuld met heerlijke Olmenhorst sappen in de smaken appel en perensap,  300 gram borrelmix en fruit en snackgroente.
De luxe fruitmand heeft een doorsnede van ca. 27cm en is 11cm hoog deze fruitmand is dan flink gevuld met lekker vers fruit.
Een feestelijke fruitmand voor een gezellige gelegenheid zonder alcohol.
Deze fruitmand hebben wij als volgt gevuld:
2 flesjes Olmenhorst sap á 200ml
300 gram borrelmix
2 rode appels
1 groene appel
1 grapefruit
1 sinaasappel
1 kiwi
2 peren
1 tros blauwe druiven
1  tomaat
2 snack komkommers
2 walnoten
Bij het doorgaan naar de volgende pagina kan men kiezen uit de voordeel produkten, maak jouw bestelling nog specialer voor de ontvanger!
          
Afhankelijk van de voorraad kan de inhoud iets wijzigen van foto. Indien een fruitsoort niet aanwezig is, wordt dit vervangen door een andere fruitsoort.

Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

Een fruitmand versturen door heel Nederland.
Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitmand zitten ze vol met verse fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruitmand wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitmand bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.