RVS fruit decoratieschaal

Deze fruitmand de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een RVS fruit decoratieschaal

€ 32,95
Aantal fruitmanden:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal (incl. BTW) € 32,95

RVS fruit decoratieschaal bestellen

Omschrijving RVS fruit decoratieschaal:
Een mooie chroome RVS fruitschaal rijkelijk gevuld met heerlijk vers fruit. Een prachtig gezicht om deze te mogen ontvangen. Gegrandeerd een eye catcher. De RVS schaal is uitstekend te gebruiken in huis ook als toekomstige fruitschaal. 
De schaal heeft een afmeting vanca.  32 cm in het vierkant en is ca. 11,5 cm hoog.
 
Deze fruitschaal hebben wij als volgt gevuld:
1 mango
1 sinaasappel
1 citroen
1 kiwi groen
2 tomaten
rode appel
2 mandarijnen
2 peren
1 grapefruit
1 snack komkommer
1trosje druiven
oranje snack paprika
9 trostomaatjes
5 aardbeien
     
Combineren met een ander cadeau van onze website zoals een boeket bloemen, een doos chocolade of heliumballon is geen probleem. Voeg deze RVS fruitschaal toe aan uw winkelwagen en winkel verder in onze webshop. Wij verzorgen dat uw complete bestelling in één cadeau wordt bezorgd op de gewenste bezorgdag. Fruit en bloemen met een cadeau bezorgen is mogelijk 7 dagen per week.
Afhankelijk van de voorraad kan de inhoud iets wijzigen van foto. Indien een fruitsoort niet aanwezig is, wordt dit vervangen door een andere fruitsoort. De opmaak kan verschillen van de foto door het beschikbare fruit.

Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

Een fruitmand versturen door heel Nederland.
Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitmand zitten ze vol met verse fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruitmand wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitmand bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.