Sierlijk gevuld fruitrek

Deze fruitmand de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Sierlijk gevuld fruitrek

€ 29,95
Aantal fruitmanden:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal (incl. BTW) € 29,95

Sierlijk gevuld fruitrek bestellen

Omschrijving Sierlijk gevuld fruitrek:
Een staand fruitrek van chroom dat ook zeer geschikt is voor op de balie bij een bedrijf of op kantoor, maar natuurlijk ook een plekje in de keuken verdient.
De hoogte is ca. 45cm Breed ca. 34cm
Ruim je fruit overzichtelijk op in dit fruitrek.
In dit gevulde fruitrek zitten:
3 groene appels
3 rode appels
2 mandarijnen 
1 handsinaasappel 
         
Afhankelijk van de voorraad kan de inhoud iets wijzigen van foto. Indien een fruitsoort niet aanwezig is, wordt dit vervangen door een andere fruitsoort.

Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

Een fruitmand versturen door heel Nederland.
Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitmand zitten ze vol met verse fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruitmand wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitmand bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.