Fruit honing theebox

Deze fruitmand de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Fruit honing theebox

€ 28,95
Aantal fruitmanden:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal (incl. BTW) € 28,95

Fruit honing theebox bestellen

Omschrijving Fruit honing theebox:
Exclusief verkrijgbaar:
Een thee box  gevuld met onder andere een potje bloemenhoning á 250 gram voor de zere keel en een kiwi en mandarijn voor extra vitamines!
Deze thee box bevat verder 20 zakjes pickwick thee, en heerlijke honingsnoepjes. Een fijn cadeau voor een zieke thee liefhebber.
Voeg een wenskaartje toe met je persoonlijke boodschap en laat deze leuk gevulde box bezorgen. Dit kan in heel Nederland en 7 dagen per week. Het cadeau is ook te combineren met een bosje bloemen of heliumballon.
De maat van de theebox: lengte 24cm breed 16,5 hoog 7 cm.
     
Afhankelijk van de voorraad kan de inhoud iets wijzigen van foto. Indien een fruitsoort niet aanwezig is, wordt dit vervangen door een andere fruitsoort.

Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

Een fruitmand versturen door heel Nederland.
Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitmand zitten ze vol met verse fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruitmand wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitmand bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.