Fruitschaal met beterschap chocolade reep

Deze fruitmand de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Fruitschaal met beterschap chocolade reep

€ 29,95
Aantal fruitmanden:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal (incl. BTW) € 29,95

Fruitschaal met beterschap chocolade reep bestellen

Omschrijving Fruitschaal met beterschap chocolade reep:
Duidelijker kan de boodschap niet. Deze fruitschaal zegt met de 200 gram beterschap chocoladereep genoeg om de beterschapswens over te brengen. De rode schaal is gevuld met heerlijk vers fruit en lekkere chocolade.
De inhoud van deze beterschapsschaal:
1 chocolade reep beterschap,
1 sinaasappel
1 rode appel
1 groene appel
1 peer
1 banaan
2 tomaten
1 mandarijn
1 kiwi
1 trosje druiven
1 dadel
3 walnoten
1 gouden praliné bonbon
     
 
Combineren met een ander cadeau van onze website zoals een boeket bloemen, een doos chocolade of heliumballon is geen probleem. Voeg deze fruitschaal toe aan uw winkelwagen en winkel verder in onze webshop. Wij verzorgen dat uw complete bestelling in één cadeau wordt bezorgd op de gewenste bezorgdag. Fruit en bloemen met een cadeau bezorgen is mogelijk 7 dagen per week.
Afhankelijk van de voorraad kan de inhoud iets wijzigen van foto. Indien een fruitsoort niet aanwezig is, wordt dit vervangen door een andere fruitsoort.

Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

Een fruitmand versturen door heel Nederland.
Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitmand zitten ze vol met verse fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruitmand wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitmand bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.