Luxe wijn fruitmand met borrelmix

Deze fruitmand de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Luxe wijn fruitmand met borrelmix

€ 39,95
Aantal fruitmanden:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal (incl. BTW) € 39,95

Luxe wijn fruitmand met borrelmix bestellen

Omschrijving Luxe wijn fruitmand met borrelmix:
Smullen met deze rode wijn en borrelmix mand. Naast de heerlijk fles rode wijn en de zak 300 gram borrelmix is deze mand gevuld met verse groentesnack en mooi fruit. Een mooi cadeau voor verschillende gelegenheden.
De mand is stevig en zeker geschikt om her te gebruiken!
 
 
De inhoud van deze Luxe rode wijn fruitmand met borrelmixed
 
 
1 fles rode wijn
1 zakje borrelmix van 300 gram
1 rode appel
1 groene appel
1 mandarijn
1 sinaasappel
1 banaan
1 kiwi geel
1 tros blauwe druiven
1 snack komkommer
1 oranje  snack paprika
3 cherry tomaten 
3 walnoten
1 dadel
1 gouden praliné bonbon
Dit luxe wijncadeau is ook te bestellen met een fles witte wijn, of rosé wijn zie de opties.
          
Combineren met een ander cadeau van onze website zoals een boeket bloemen, een doos chocolade of heliumballon is geen probleem. Voeg dit wijn en fruitcadeau toe aan uw winkelwagen en winkel verder in onze webshop. Wij verzorgen dat uw complete bestelling in één cadeau wordt bezorgd op de gewenste bezorgdag. Fruit en bloemen bezorgen is mogelijk 7 dagen per week.
Afhankelijk van de voorraad kan de inhoud iets wijzigen van foto. Indien een fruitsoort niet aanwezig is, wordt dit vervangen door een andere fruitsoort.

Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

Een fruitmand versturen door heel Nederland.
Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitmand zitten ze vol met verse fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruitmand wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitmand bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.