Fruitmand met bonbons

Deze fruitmand de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Fruitmand met bonbons

€ 25,95
Aantal fruitmanden:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal (incl. BTW) € 25,95

Fruitmand met bonbons bestellen

Omschrijving Fruitmand met bonbons:
Nieuw bij BoeketCadeau.nl:  De bonbon fruitmand. 
Een fruitmand met o.a. bananen, appels, peer, kiwi, mandarijn en daarin een doosje heerlijke handgemaakte bonbons. Het doosje bonbons van ca 150 gram bevat 7 bonbons met verrassende vullingen in de smaken melk, wit en puur.
Deze fruitmand met bonbons kan 7 dagen per week bezorgd worden in heel Nederland. Voeg in de volgende bestelstap een kaartje toe met uw persoonlijke boodschap en bestel makkelijk online. Ook te combineren met alle andere producten op onze website, zoals een boeket bloemen of een fles wijn.  Het geheel wordt in een luxe geschenkdoos bezorgd. De aflevering is te volgen via track en trace.
Door de beschikbaarheid van vers fruit kan inhoud iets afwijken.

Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

Een fruitmand versturen door heel Nederland.
Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitmand zitten ze vol met verse fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruitmand wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitmand bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.