Luxe metalen fruitkorf

Deze fruitmand de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Luxe metalen fruitkorf

€ 42,95
Aantal fruitmanden:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal (incl. BTW) € 42,95

Luxe metalen fruitkorf bestellen

Omschrijving Luxe metalen fruitkorf:
Een prachtig mooie stevige chroome fruitkorf gevuld met alleen heerlijk vers fruit. Mogelijk een aanwinst voor in de keuken is de fruitkorf.
Ideaal om cadeau te geven en om iemand beterschap te wensen. Bestel eenvoudig deze luxe fruitkorf.
De diameter van deze korf is ca. 24 cm en de korf is 11,5 cm hoog.
 
De inhoud van deze korf:
1 mango
1 grapefruit
1 groene appel
2 rode appels
2 sinaasappels
3 mandarijnen
2 peren
2 kiwi’s
1 tomaat
1 druiven 
4 kleine cherry tomaatjes
     
Voeg deze luxe fruitkorf toe aan uw winkelwagen en winkel verder in onze webshop. Wij verzorgen dat uw complete bestelling in één cadeau wordt bezorgd op de gewenste bezorgdag. Fruit en bloemen bezorgen is mogelijk 7 dagen per week.
Afhankelijk van de voorraad kan de inhoud iets wijzigen van foto. Indien een fruitsoort niet aanwezig is, wordt dit vervangen door een andere fruitsoort.

Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

Een fruitmand versturen door heel Nederland.
Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitmand zitten ze vol met verse fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruitmand wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitmand bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.