Kunstfruit en kunstbloemen bloemstuk

Deze fruitmand de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Kunstfruit en kunstbloemen bloemstuk

€ 47,95
Aantal fruitmanden:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal (incl. BTW) € 47,95

Kunstfruit en kunstbloemen bloemstuk bestellen

Omschrijving Kunstfruit en kunstbloemen bloemstuk:
Een Kunstfruit bloemstuk. In dit bloemstuk met zijdebloemen is kunstfruit verwerkt, dat bijna niet van echt te onderscheiden is. Een leuke opvrolijker in bijvoorbeeld een keuken of andere ruimte. Kan zo neergezet worden. Er zijn onder andere in verwerkt: een appel, kiwi, peer, en citroen. Het geheel is stevig opgestoken in een zinken kopere schaal en heeft een doorsnede van ca 30 cm.
 
 
Afgebeeld een kunstfruit en kunstbloemen gecombineerd tot een kunst bloemstuk met kunstfruit.

Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

Een fruitmand versturen door heel Nederland.
Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitmand zitten ze vol met verse fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruitmand wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitmand bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.