Vers fruit op een bord gedecoreerd

Deze fruitmand de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Vers fruit op een bord gedecoreerd

€ 21,95
Aantal fruitmanden:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal (incl. BTW) € 21,95

Vers fruit op een bord gedecoreerd bestellen

Omschrijving Vers fruit op een bord gedecoreerd:
Een mooi rond bord met een groen blad patroon. Dit bord kan voor meerdere gelegenheden hergebruikt worden als het heerlijke verse fruit dat wij hierop gedecoreerd hebben op is.
Dit dienblad is met het volgende fruit gevuld:
1 sinaasappel,
1 groene appel,
1 rode appel,
1 citroen,
1 kiwi,
1 peer,
2 mandarijnen,
1 tomaat,
6 kleine tomaatjes
15 druiven
     
 
Combineer eenvoudig met andere cadeaus van onze website zoals een boeket bloemen of leuke beterschap heliumballon. Voeg dit fruitcadeau toe aan uw winkelwagen en winkel verder in onze webshop. Wij verzorgen dat uw complete bestelling in één cadeau wordt bezorgd op de gewenste bezorgdag. Fruit en bloemen met een cadeau bezorgen is mogelijk 7 dagen per week.
Afhankelijk van de voorraad kan de inhoud iets wijzigen van foto. Indien een fruitsoort niet aanwezig is, wordt dit vervangen door een andere fruitsoort.

Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

Een fruitmand versturen door heel Nederland.
Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitmand zitten ze vol met verse fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruitmand wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitmand bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.