Fruitschaal rode wijn

Deze fruitmand de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Fruitschaal rode wijn

€ 27,95
Aantal fruitmanden:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal (incl. BTW) € 27,95

Fruitschaal rode wijn bestellen

Omschrijving Fruitschaal rode wijn:
Rode wijn fruitschaal. Een heerlijke fles Spaanse rode wijn sfeervol opgemaakt op een mooi houten decoratieschaal samen met  vers fruit en groentesnackjes.
De houten decoratieschaal is later te gebruiken als presentatieschaal.
De maten van de houten decoratieschaal L 30cm X B 22cm X H 4cm
De inhoud van dit wijncadeau:
1 fles rode wijn
1 rode appel
1 mandarijn
1 tros blauwe druiven
1 snack komkommer
1 rode snackpaprika
4 cherry tomaten
3 walnoten
Dit wijncadeau is ook te bestellen met een fles witte wijn, of rosé wijn.
Combineren met een ander cadeau van onze website zoals een boeket bloemen, een doos chocolade of heliumballon is geen probleem. Voeg dit wijn en fruitcadeau toe aan uw winkelwagen en winkel verder in onze webshop. Wij verzorgen dat uw complete bestelling in één cadeau wordt bezorgd op de gewenste bezorgdag. Fruit en bloemen bezorgen is mogelijk 7 dagen per week.
     
 
Afhankelijk van de voorraad kan de inhoud iets wijzigen van foto. Indien een fruitsoort niet aanwezig is, wordt dit vervangen door een andere fruitsoort.

Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

Een fruitmand versturen door heel Nederland.
Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitmand zitten ze vol met verse fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruitmand wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitmand bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.