Fruit met 150 gram bonbons

Deze fruitmand de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Fruit met 150 gram bonbons

€ 25,95
Aantal fruitmanden:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal (incl. BTW) € 25,95

Fruit met 150 gram bonbons bestellen

Omschrijving Fruit met 150 gram bonbons:
Een aanwinst als decoratie stuk in huis of als fruitschaal in de keuken. Een houten decoratieschaal in hartvorm met nerven erin. Deze is opgemaakt met vers fruit als cadeau met een doosje van 150 gram heerlijke handgemaakte bonbons, in de smaken melk, puur en wit. Daarnaast heerlijke fruit en groente soorten. Echt een lekker cadeau!
 
De inhoud van deze decoratieschaal :
150 gram bonbons
1 groene appel
1 rode appel
1 mandarijn
1 tomaat
1 peer
1 kiwi (onder de dadels)
 3 cherry tomaatjes
1 snack komkommer
2 dadels
2 walnoten
Dit cadeau is geschikt voor vele geefmomenten. Een felicitatie, een verjaardag of beterschapswens?  BoeketCadeau.nl bezorgt op de gewenste dag. Bezorgen kan zelfs op zondag, ook in combinatie met een boeket bloemen.
           
Afhankelijk van de voorraad kan de inhoud iets wijzigen van foto. Indien een fruitsoort niet aanwezig is, wordt dit vervangen door een ander fruitsoort.

Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

Een fruitmand versturen door heel Nederland.
Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitmand zitten ze vol met verse fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruitmand wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitmand bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.