Fruitmand bezorgen

Deze fruitmand de volgende dag bij u of uw relatie bezorgd

Bestel een Fruitmand bezorgen

€ 22,95
Aantal fruitmanden:
Logo of foto € 5,00
Chocolade tekst € 3,50
Kaart toevoegen € 1,50
Brief toevoegen € 1,50
Totaal (incl. BTW) € 22,95

Fruitmand bezorgen bestellen

Omschrijving Fruitmand bezorgen:
Voor de zere keel:  Een fruitmand met daarin verwerkt:
Een koker met ca 200 gram drop, een rol stophoest, een stuk gember, een citroen, avocado, kiwi, sinasappel, trostomaatjes en abrikozen.
 
Door beschikbaarheid kan de fruitmand iets afwijken van de foto
 
Fruitmand als cadeau bezorgen
De fruitmand is een geschikt cadeau voor iedere gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een zieke als beterschapswens of als bedankje aan collega’s. Bij de bestelling kun je een persoonlijk kaartje met boodschap toevoegen, zodat de ontvanger weet dat jij de afzender bent. Bestel je de fruitmand voor 16.00 uur, dan kunnen wij deze de volgende dag al leveren.
 
Alternatieve cadeaus bij BoeketCadeau.nl
Ons assortiment cadeaus is zeer uitgebreid. Zo kun je niet alleen terecht voor fruitmanden, maar ook andere eetbare cadeaus. Bestel romantische Leonidas bonbons, luxe champagne of een frisse wijn. Ook origineel zijn onze bloementaarten: deze zijn niet eetbaar, maar wel erg leuk om cadeau te doen! De bloementaart is een bloemstuk in de vorm van een taart, aangekleed met verse bloemen.

Online een fruitmand bestellen en laten bezorgen

Een fruitmand versturen door heel Nederland.
Van compact formaat fruitmand tot gigantische fruitmanden. Alle fruitmand zitten ze vol met verse fruit. De fruitmanden worden zoveel mogelijk samengesteld met seizoensfruit. Het fruitmand wordt verpakt in mooie geschenk verpakking.

Ook is het mogelijk om een fruitmand te bestellen voor speciale gelegenheid; beterschap fruitmand, geboorte fruitmand of wat dacht u van een fruitmand speciaal voor de liefde? Bestel online een fruitmand met een leuk extraatje zoals een knuffel of een fles wijn. Voeg bij uw fruitmand bestelling een tekst toe voor op een kaartje.

Bestel het fruitmand vandaag voor 16:00 en wij bezorgen het fruitmand morgen al door heel Nederland. Fruitmand bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag.